Työterveyshuollon hankkiminen on sijoitus yrityksen tulevaisuuteen.Turun Perhelääkärit Oy työterveyshuoltopalvelut

Työterveyshuolto on lakisääteistä työkykyä ja terveyttä ylläpitävää toimintaa, jonka tarkoituksena on ehkäistä ammattitauteja ja työperäisiä sairauksia. Työkykyiset ja hyvinvoivat työntekijät tekevät tulosta, sairastavat vähemmän ja viihtyvät työssään. Työterveyshuollon hankkiminen on siis sijoitus henkilöstön hyvinvointiin. Työnantaja järjestää ehkäisevän työterveyshuollon, kun hänellä on työntekijä tai työntekijöitä työsopimussuhteessa. Sairaanhoidon järjestäminen on vapaaehtoista.

 

Ketterät työterveyshuoltopalvelut järkevästi ja edullisesti.

Turun Perhelääkärit tarjoaa työterveyshuoltoa pienille ja keskisuurille yrityksille joustavasti yritystä kuunnellen. Työterveyshuollon palveluntarjoajien joukossa Turun Perhelääkärit on valtakunnallisia toimijoita pienempi, ihmisläheinen ja kotimainen yritys.

Työterveyshuollon kustannukset syntyvät käytön mukaan. Kela korvaa ennaltaehkäisevästä lakisääteisestä työterveyshuollosta 60% ja sairaanhoidosta 50%. Kilpailukykyiset hintamme löydät sivulta Työterveyshuollon hinnasto.

Turun Perhelääkäreillä on erityisosaamista myös työyhteisöongelmien ratkaisemisessa ja henkisen työkyvyn tukemisessa. Lue lisää.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää Turun Perhelääkärien työterveyshuollon palveluista
– vastaava työterveyshoitaja Minna Nyrhinen 044 776 8866.